Om teamet

Elin Bjärkstedt: Fysioterapeut med lång erfarenhet av träning och friskvård. Författare och skribent som är särskilt motiverad att motivera den motvilliga motionären. Gillar kettlebells och tyngdlyftning men inte att springa.

www.personligaretraning.se

elin@personligaretraning.se

Emma Lindblom: Dietist och idrottsnutritionist med uppdrag för Riksidrottsförbundet och föreningslivet samt Runners worlds kostexpert. Jobbar med grupp och privatpersoner. Utbildad i USA och i Sverige. Löpare som reser mycket, både i jobbet och privat.

www.emmalindblom.com

health@emmalindblom.com

Malin Tillman: KBT-terapeut med specialinriktning mot elitidrott med uppdrag för Riksidrottsförbundet och föreningslivet. Mångårig erfarenhet av arbete med grupper, individer och ledare där beteendet och välmåendet är i fokus. Har bytt handbollsskorna mot golfskor på senare år. 

Var för sig och tillsammans har vi erfarenhet av att arbeta med olika typer av människor och med en bred syn på hälsa. 

Vi förstår att det kan vara lite motigt och svårt att ändra vanor och förändra tankemönster. Eftersom kroppen och hjärnan hänger i hop är vi stolta över att kunna erbjuda våra tjänster tillsammans.

 

Våra värderingar

Trädgårdsredskap

VÅRA VÄRDERINGAR

Vi tror inte att det finns en träning, diet eller livsstil som passar alla. Däremot kan alla hitta en livsstil som man mår bra av, och framförallt - som man kan klara av. Det finns inget facit när det kommer till mat och träning. Vi baserar vårt arbete på vetenskaplig forskning men också på erfarenhet.

Vi har stor förståelse för att pressen på ett hälsosamt liv kan öka stressen i vardagen och därför arbetar vi långsiktigt och hållbart.

Vi tror att humor och värme är effektivare än strikta kostråd och sträng träningsregim. 

Vi tror inte på förbud och krav, men på uppmuntran och ett sammanhang.

Vi vet att hälsa är mer än att må bra i kroppen och vara slank eller vältränad. 

Exempel på upplägg

Att arbeta på datorn

EXEMPEL PÅ VÅRT UPPLÄGG

Digitala träffar 30 min på lunchen eller eftermiddagen 1 gång i veckan. Ert specifika upplägg presenteras på er sida där instruktioner om ombyte eller annat finns tillsammans med veckans länk. Efteråt finns vi tillgängliga för frågor i chatten.

Varje vecka har ett tema eller ett uppdrag. I den gemensamma gruppen möts deltagarna mellan passen och vi finns till hands och svarar på frågor.

1: presentation av oss och upplägget 

2: Motivation. Vad är det och hur kan det skapas 

3: Träningspass, rörlighet och stretch 

4: Bra mat, myter och fakta

5: Träningspass, kondition och styrka

6: Äta för att träna- vad bör jag tänka på?

7: Hur mycket behöver jag träna och äta?

8: Tankens kraft och förutsättningar för beteendeförändring

9: Öppen frågestund - vi svarar på frågor

10: Core och rygg-pass

11: Styrka för kontorsarbetare!

12: Avslutning och summering: hur håller man i nya goda vanor.